Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

Hostel Warszawa Targowa 70

Adres obiektu Targowa 70 m. 99, 03-734 Warszawa
 

Dodaj opinię
 


 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-3 z 3

 
 

MW
Dodano: 2014-07-16
Pobyt od: 2014-07-13 do 2014-07-14
 
 
  

Standard pokoi był dobry. Zgodny z opisem i zdjęciami zamieszczonymi na stronie internetowej. Hotel nie był zadbany, jeśli chodzi o czystość. Zauważyłem, że brudne rzeczy, środki czystości, mop do podłogi trzymane były razem z czystą pościelą i ręcznikami, co sprawiło, że czyste rzeczy nabrały zapachu środków do czystości i brudów z poprzednich gości... zapach unoszący się w hostelu był nie do zniesienia. Ale jak za tą cenę i lokalizację, to i warunki mogły być nieco gorsze... duży minus za czystość... Ogólnie mogę polecić...


 
 

MałaTurystka
Dodano: 2013-12-26
Pobyt od: 2013-12-15 do 2013-12-16
 
 
   

Byłam mile zaskoczona standardem pokoju, w którym spałam. Blisko centrum, obok centrum handlowe i stacja pkp, także dobry punkt. Obsługa natomiast nieprofesjonalna (na moje pytanie: "gdzie Państwo trzymają cukier?" Pani odpowiedziała: "cukier był, ale nie ma. Poleci sobie do Carefoura." - opadła mi kopara). Wprawdzie okolica zaniedbana i poorana remontami ulicznymi, ale myślę, że nie warto się tym zrażać. Oprócz wpadki z obsługą, bardzo mi się podobało :)


 
 

ms
Dodano: 2013-05-04
Pobyt od: 2013-04-28 do 2013-04-30
 
 
   

Polecam, zwłaszcza za taką ceną- warto! Doskonała lokalizacja, w miarę blisko do Starego Miasta i innych atrakcji stolicy, a budynek dalej-galeria handlowa. Pokoje czyste, obsługa miła.


Opinie 1-3 z 3

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Warszawa w przewodniku

Co załatwić przed wyjazdem zagranicę? [INFOGRAFIKA]

Co załatwić przed wyjazdem zagranicę? [INFOGRAFIKA]

Z zagranicznym wyjazdem wiąże się wiele przygotowań, bieganiny i stresu. Nasza lista szybko przypomni, co jeszcze powinieneś załatwić.

Długie weekendy 2018. Jak mądrze wykorzystać urlop?

Długie weekendy 2018. Jak mądrze wykorzystać urlop?

W 2018 będzie kilka okazji, by przedłużyć wypoczynek, korzystając z przysługujących dni wolnych w okolicach świąt.

Bożonarodzeniowe zwyczaje w Europie

Bożonarodzeniowe zwyczaje w Europie

Choć Boże Narodzenie wywodzi się z chrześcijaństwa, tradycje bożonarodzeniowe na świecie są różne. Jak święta spędzają Czesi, Niemcy czy Szwedzi?

Prawa pasażera linii lotniczych

Prawa pasażera linii lotniczych

Na lotnisku zdarzają się nieprzyjemne niespodzianki: opóźnienie albo odwołanie lotu, zniszczenie bagażu czy jego całkowite zagubienie.

Galeria Figur Stalowych w Pruszkowie

Galeria Figur Stalowych w Pruszkowie

Podwarszawski Pruszków od niedawna kryje atrakcję, jakiej nie ma nigdzie na świecie. Powstała tam jedyna w swoim rodzaju Galeria Figur Stalowych.

Polska bez tajemnic, czyli 15 rzeczy, których nie wiesz o Polsce

Polska bez tajemnic, czyli 15 rzeczy, których nie wiesz o Polsce

Zgromadziliśmy 15 faktów o Polsce z różnych dziedzin, które nie są znane i oczywiste. Mogą Was nieźle zaskoczyć!

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie